Veranker je Bewustzijn:

Stap in de Flow met de Wekelijkse

Focus-Spier Training!

 

Betreed moeiteloos de stroom van bewustwording en blijf groeien met onze transformerende online programma: De Focus-Spier Training

Ben je klaar om de volgende stap te zetten, ongeacht waar je staat op je reis naar bewustzijn? Mis deze unieke kans niet om jezelf te blijven verruimen en ontwikkelen.

Of je nu het Goed Voelen door Goed Voelen Programma hebt gevolgd of niet, onze wekelijkse Focus-Spier Training staat voor je klaar als een opzichzelfstaande mogelijkheid. Dit is geschikt voor iedereen, niet alleen voor degenen die het vorige programma hebben afgerond.

Geen excuses meer over tijdgebrek of beperkingen. Onze wekelijkse Focus-Spier Training is flexibel ontworpen, perfect passend bij jouw drukke schema. Of je nu live meedoet of de lessen op je eigen tijd bekijkt, jij hebt de touwtjes in handen. Groei in je eigen tempo, op jouw manier.

Elke week onthullen we een nieuwe les boordevol kostbare inzichten, praktische tools en inspirerende opdrachten. Direct toepasbaar in je dagelijks leven voor blijvende verandering.

Dit is een maand lang lidmaatschap zonder automatische verlenging. Na die ene maand ben je volledig vrij om te beslissen. Geen verplichtingen, geen valkuilen. Ontdek de kracht van bewuste groei – klik nu en investeer in jezelf.

Zet de eerste stap

Een goed begin

Dus waar wacht je nog op?

Meld je nu direct aan voor de wekelijkse Focus-Spier Training en geef je groeiproces een boost. Blijf in verbinding met jezelf en met gelijkgestemde individuen die streven naar bewustzijn en vervulling. Je hebt al bewezen dat je de kracht hebt om te veranderen en bewuste keuzes te maken. Nu is het tijd om die kracht verder te cultiveren en een leven te creëren dat resoneert met wie je werkelijk bent.

De mogelijkheid ligt hier voor je. Pak het op en zet de volgende stap in je reis van bewustwording.

Schrijf je nu in voor de wekelijkse Focus-Spier Training en ervaar de kracht van voortdurende groei en transformatie.

Je verdient het om het leven te leiden waar je naar verlangt, en ik ben hier om je te ondersteunen op dit prachtige pad.

Liefs San

  Een mindset is blijvend

  Een goed begin

  Deze training onderscheidt zich door zijn holistische benadering, flexibiliteit, uitgebreide toegang tot de lessen, stapsgewijze begeleiding en de kracht van een gemeenschap.

  Het is ontworpen om jou te helpen je leven bewuster en vervullender te maken.

  Wat je allemaal leert

  Neem je mee

  N
  • De wekelijkse Focus-Spier Training is gericht op het vergroten van je bewustzijn en het creëren van een leven dat bij je past, vanuit een diep gevoel van bewustzijn.
  N
  • Je zult merkbare veranderingen ervaren in je denkpatronen, acties en emoties naarmate je vordert in de training. Je zult je bewust worden van wat je werkelijk wilt en concrete stappen kunnen zetten om dit te realiseren.
  N
  • De training is geschikt voor iedereen die openstaat voor persoonlijke groei en bereid is om bewust te worden van zichzelf en zijn/haar leven. Het biedt een veilige en ondersteunende omgeving voor groei en transformatie.
  N
  • De wekelijkse Focus-Spier Training is ontworpen om praktisch en toepasbaar te zijn in het dagelijks leven. De opdrachten zijn haalbaar en kunnen worden aangepast aan jouw persoonlijke behoeften en tempo.
  N
  • De training heeft een duidelijke structuur en duurt wekelijks een bepaalde periode, waardoor je regelmatig en consistent kunt werken aan je bewustzijn en persoonlijke groei.

  Stap voor stap

  Een solide basis

  Herkenbaar?

   1. Vastzitten in een onbewust patroon: Voel jij je soms gevangen in een routine waarin ze onbewust leeft en reageer je op de omstandigheden. Wil je graag uitbreken en bewuste keuzes maken die je leven verrijkt.
   2. Heb jij soms moeite met de verbinding met jezelf: Het kan een uitdaging zijn om diepe verbinding metjezelf te ervaren en te begrijpen wat jij werkelijk verlangt in het leven. Je wilt graag een dieper bewustzijn ontwikkelen en in contact komen met jou ware passies en doelen.
   3. Terugvallen in oude gewoonten: Na het volgen van het 55-daagse online programma begrijp je het belang van bewustzijn, maar herken je de valkuil om terug te vallen in oude patronen. Wil jij  graag een voortdurende ondersteuning om in het bewustzijnsverruimingsproces te blijven en jou groei voortzetten.
   4. Tijdsbeperkingen en excuses: Voel jij je beperkt door tijd en heb je het gevoel dat jij geen ruimte hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Jij wilt graag een programma dat flexibel is en jou in staat stelt om op jouw eigen tempo deelnemen, zonder je zorgen te maken over tijdsdruk.
   5. Angst om vast te zitten: jij wilt niet vast komen te zitten in een langdurig lidmaatschap of verplichtingen. Je wil graag de vrijheid hebben om te beslissen of jij doorgaat met het bewustzijnsverruimingsproces na de wekelijkse training, zonder automatische verlengingen of verplichtingen.

    

  Positieve omkering

  • Bewuste keuzes en vrijheid: Door deel te nemen aan de wekelijkse Focus-Spier Training, kan jij ontsnappen aan onbewuste patronen en bewuste keuzes maken die jou leven verrijken.Jij zal je bevrijd voelen van de beperkingen van onbewust leven.
  • Diepe verbinding met zichzelf: De training stelt jou in staat om een diepere verbinding met jezelf te ervaren en jou ware verlangens en doelen ontdekken. Jij zult leren luisteren naar je innerlijke stem en jou leven afstemmen op jouw authentieke zelf.
  • Voortdurende groei en ondersteuning: De wekelijkse training biedt voortdurende ondersteuning om in het bewustzijnsverruimingsproces te blijven. Jij bent verbonden aan een gemeenschap van gelijkgestemde individuen en zal waardevolle inzichten en tools ontvangen om jouw groei voort te zetten.
  • Flexibiliteit en tijdbeheer: De training is flexibel en past zich aan aan jou drukke schema. Jij kan de sessies live bijwonen of ze op een later tijdstip terugkijken, waardoor je de vrijheid hebt om de training in jou eigen tempo te volgen.
  • Geen verplichtingen of automatische verlengingen: Met het lidmaatschap voor slechts één maand heb je volledige controle over jou betrokkenheid. Jij kan beslissen of je doorgaat met het bewustzijnsverruimingsproces zonder automatische verlengingen of verplichtingen. Jij hebt de vrijheid om jouw eigen pad te volgen.
  R

  Jouw doelen haalbaar maken

  • Specifieke doelen: De training helpt je om specifieke doelen te formuleren die je wilt bereiken op het gebied van bewustzijn en persoonlijke groei. Je zult leren om je doelen helder en concreet te definiëren, zodat je gericht kunt werken aan het realiseren ervan.
  • Meetbaarheid: De training biedt meetbare indicatoren en tools waarmee je je voortgang kunt bijhouden. Je zult in staat zijn om je groei en ontwikkeling te meten aan de hand van concrete resultaten en mijlpalen.
  • Acceptabele stappen: De training moedigt je aan om haalbare en acceptabele stappen te nemen in je bewustzijnsverruimingsproces. Je krijgt begeleiding en ondersteuning bij elke stap, zodat je je comfortabel voelt en je vertrouwen kunt opbouwen terwijl je vooruitgaat.
  • Realistische verwachtingen: De training biedt een realistisch perspectief op de tijd en inspanning die nodig is voor persoonlijke groei. Je leert geduldig te zijn en te begrijpen dat transformatie een proces is dat tijd en toewijding vergt.
  • Tijdgebondenheid: De training werkt met een duidelijk tijdsbestek, waarin je wekelijks toegang hebt tot nieuwe lessen en opdrachten. Hierdoor ben je in staat om gestructureerd en consistent aan je doelen te werken, met een duidelijk begin- en eindpunt voor elke les en maand.

  Zij ging je voor

  En groeien nu door

  Dank je wel voor de mooie les!

  Gisteren avond al een stukje geluisterd. En vandaag de hele les gedaan.

  Was heel fijn.

  Het raakte me met een traantje en met lachen.

  Yvonne

  Begin nu met groeien

  Je kunt aankomende maand direct aan de slag

  Veelgestelde vragen

  Een antwoord op je vraag

  Wanneer heb ik toegang tot de eerste les?

  Je hebt toegang tot de eerste les op de eerste maandag van de eerstvolgende maand. . Zodra de eerste maandag van de nieuwe maand aanbreekt, kun je direct beginnen met het verkennen van de les en alle waardevolle inhoud die voor je klaarstaat. Dit geeft je de tijd om je voor te bereiden en uit te kijken naar een inspirerende en transformerende reis.

  Wat heb ik nodig voor deze training?

  Voor deze training heb je een paar eenvoudige dingen nodig om optimaal van de ervaring te kunnen genieten:

  1. Pen en schrift: We raden aan om aantekeningen te maken tijdens de lessen en oefeningen. Je kunt ook het werkboek uitprinten en daarin je notities en inzichten opschrijven. Dit helpt je om je gedachten en ideeën te organiseren en te reflecteren op je persoonlijke groei.
  2. Comfortabele kleding: We moedigen je aan om fijn zittende kleding te dragen tijdens de training, omdat we ook bewegingsoefeningen en ontspanningstechnieken zullen doen. Het is belangrijk dat je je gemakkelijk kunt bewegen en ontspannen tijdens de sessies.
  3. Positieve mindset: Een open en positieve mindset is essentieel voor het maximale succes van deze training. Sta open voor nieuwe ideeën, wees bereid om te groeien en te leren, en sta jezelf toe om jezelf volledig onder te dompelen in het bewustzijnsverruimingsproces. Een positieve mindset zal je helpen om de meeste waarde uit de training te halen en positieve veranderingen in je leven teweeg te brengen.

  Onthoud dat deze training ontworpen is om je te ondersteunen bij je persoonlijke groei en transformatie. Door de bovenstaande items bij de hand te hebben en jezelf open te stellen voor de ervaring, ben je klaar om het beste uit deze training te halen.

  Wat gebeurt er als ik de live les op maandag om 11 uur mis?

  • Geen zorgen! Als je de live les mist, kun je de replay bekijken op een moment dat jou uitkomt. Je hebt nog 6 dagen de tijd om de les terug te kijken, de opdrachten te maken en aan de slag te gaan met het werkboek. Je hebt volledige toegang tot de les gedurende de hele week.

  Kan ik de replay van de live les meerdere keren bekijken?

  • Absoluut! Je kunt de replay van de live les zo vaak als je wilt terugkijken. Dit geeft je de mogelijkheid om de inhoud op je eigen tempo te bestuderen en de informatie volledig te absorberen.

  Kan ik de opdrachten en het werkboek op mijn eigen tijd invullen?

  • Ja, zeker! Je hebt de flexibiliteit om de opdrachten en het werkboek op je eigen tijd in te vullen. Je kunt je tijd indelen op basis van jouw persoonlijke schema en verplichtingen. Dit stelt je in staat om de lesmateriaal grondig te bestuderen en de opdrachten op een moment te maken dat voor jou het beste werkt.

  Wat gebeurt er na de week waarin de live les plaatsvindt?

  • Na de week waarin de live les plaatsvindt, heb je toegang tot de volgende les van die maand. Elke week krijg je nieuwe inhoud en opdrachten om aan te werken. Dit zorgt voor een gestructureerde voortgang in je bewustzijnsverruimingsproces.

  Word ik automatisch lid voor meerdere maanden?

  • Nee, je bent lid voor één maand. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd, dus je zit nergens aan vast. Je hebt de vrijheid om te beslissen of je na de eerste maand wilt doorgaan of niet.

  Heb je een vraag?

  Laat het ons weten