Selecteer een pagina

Challenge 3-Daagse

Een goed begin

🌿 Goed Voelen na een Scheiding 🌿

 

🌟 Welkom bij de Gratis Driedaagse Challenge: “Goed Voelen na een Scheiding” 🌟

Heb je het wel eens gevoeld? Die sluimerende stress na een scheiding, die soms plotseling opduikt en zegt: “Er zit nog iets in jou dat aandacht nodig heeft.”

Dit is jouw uitnodiging voor een bijzondere reis. Onze “Goed Voelen na een Scheiding” Challenge staat voor je klaar om je drie dagen lang mee te nemen op een pad van Bewustwording en Bevrijding, direct toegankelijk vanuit het comfort van je eigen omgeving.

Sta je open voor een transformerende ervaring? Deze driedaagse challenge is zorgvuldig ontworpen om jou de inzichten en tools te bieden voor een nieuw begin na een scheiding. Ontdek de kracht van beweging, mindset-shifts, en diepgaand energetisch werk – allemaal samengebracht om jou te ondersteunen op weg naar een leven vol nieuwe energie en zelfontdekking.

Zodra je je hebt aangemeld, staat vanaf de eerstvolgende dag je les klaar in de academy, waarmee je direct kunt beginnen. Elke dag ontvang je nieuwe materialen die specifiek voor die dag zijn ontworpen, zodat je stap voor stap verder kunt groeien. Deze lessen zijn niet alleen een gids voor heling maar ook een bron van waardevolle inzichten en praktische oefeningen die je leven kunnen transformeren.

Doe mee met deze reis en zet de eerste stap naar een toekomst waarin je je volledig bewust bent van je potentieel, vrij van het verleden en open voor al het mooie dat nog gaat komen. ✨

Deze driedaagse challenge is meer dan alleen een Challenge; het is een kans om de fundering te leggen voor een leven vol hernieuwde kracht en diepgaande persoonlijke groei.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van iets dat echt levensveranderend kan zijn.

Liefs, San

Waarom Doe Jij Mee!

Super dat je hier bent!

✨ Waarom Zou Je Mee Doen?

Dit is niet zomaar een Challenge; het is een reis van Bewustwording en Bevrijding.

We gaan samen dieper in op de impact van stress na een scheiding, verkennen onverwachte momenten waarop je systeem signalen geeft, en bieden praktische tools om hiermee om te gaan.

Het is meer dan een online evenement; het is een stap richting een Bewuster, Vrijer Leven.

Blijf je Bewust van het proces – deze drie dagen zijn de vonk die het vuur van jouw Bewustwording zal aanwakkeren.

πŸ’» Waarom Online?

Omdat het jou flexibiliteit geeft. Jouw tijd, jouw plek, jouw ontdekking. De Academy zorgt ervoor dat je dit proces kunt herhalen en verdiepen op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

⏰ Schrijf Je Nu In!

De inschrijvingen zijn geopend.

Dit is jouw kans om Bewust te worden van wat er in jouw systeem speelt en hoe je hiermee krachtig en liefdevol kunt omgaan. Reserveer je plek en start jouw reis van zelfontdekking en bevrijding.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou deze bijzondere uitdaging aan te gaan. ✨

  Een mindset is blijvend

  Een goed begin

  Hoe Bereiken We Dit?

  Fysieke Oefeningen: Dynamische activiteiten die het lichaam activeren, spanning verminderen en positieve energie stimuleren.

  Mindset-Training: Krachtige mindset-oefeningen om belemmerende overtuigingen te doorbreken en positieve denkpatronen te cultiveren.

  Energetisch Werk: Diepe inzichten en praktische technieken om de energetische verbindingen na een scheiding bewust te transformeren.

  Een mindset is een keuze

  StartΒ  goed

  🌟 Verlang je naar Vrijheid na je Scheiding? Sluit dan aan!

  We begrijpen dat het verlangen naar bevrijding en een nieuwe start na een scheiding cruciaal is. Jij weet dat jij zelf het werk dient te doen en ook vooral kan doen, vanuit zelfcompasie en positieve empowerment.

  πŸ“† Reserveer Jouw Plek Nu!

  Klaar voor een reis vol empowerment en Bewustwording? Reserveer nu jouw plek voor de workshop en geef een boost aan jouw bevrijding na scheiding.

  Vragen of behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op via onderstaande link!

  Laten we samen werken aan jouw bevrijding en Bewustwording!

  Heb je een vraag?

  Laat het mij weten