Selecteer een pagina

Goed Voelen na een Scheiding

Een goed begin

🌿 Welkom bij de “Energetische Bevrijding na Scheiding” Workshop 🌿

Bereid je voor op een transformerende reis naar Bewust-Zijn en Bevrijding!

Ontdek hoe onze unieke vijfdaagse Workshop, de kracht van fysieke oefeningen, mindset-shifts en energetisch werk combineert, om jou te begeleiden naar een nieuwe levensfase na een scheiding.

Ik heb hieronder een video voor je ingesproken, zodat je al een beetje een gevoel kan krijgen of dit met jou resoneert.

Waarom Doe Jij Mee!

Super dat je hier bent!

 ,Bewustzijn na Scheiding: Een Reis naar Vrijheid

Stel je voor: een leven waarin je niet langer beheerst wordt door onverwerkte emoties en stressgevoelens uit het verleden. Dat is precies waar we het over hebben – de kracht van Bewust-Zijn en bevrijding na een scheiding.

Emotionele Bagage en de Kracht van Bewustzijn

In de nasleep van een scheiding kunnen stress en onverwerkte emoties als schaduwen uit het verleden blijven hangen. Het is als een onzichtbare bagage die we met ons meedragen, zonder te beseffen hoe diep het in ons systeem is doorgedrongen. Onze vijfdaagse workshop ‘Goed Voelen na een Scheiding’ werpt licht op deze emotionele bagage en biedt praktische tools om deze te transformeren.

Relatie-dynamiek en het Energetisch Systeem

Relaties vormen de kern van ons bestaan, maar de dynamiek ervan kan complex en veeleisend zijn. Onze workshop gaat dieper in op de energetische aspecten van relatie-dynamiek. Het erkennen van de impact op ons energetisch systeem is een essentiële stap naar Bewustwording. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet in harmonie leven?

Persoonlijke Groei en Bewustwording

Stel je voor dat je niet alleen vrij bent van emotionele ballast, maar ook groeit als persoon. Dit is waar het om gaat in ons streven naar Bewustwording na een scheiding. De drang naar persoonlijke groei is het hart van onze vijfdaagse workshop, waar we praktische hulpmiddelen delen om emotionele blokkades te doorbreken en stagnatie te transformeren in momentum.

De Vijfdaagse Workshop: Bewustzijn in Actie

Onze workshops, geleid door mijn passie voor bewustzijn en welzijn, bieden deelnemers de mogelijkheid om op een dieper niveau in contact te komen met hun emoties en energie. De focus ligt op individuele bewustwording binnen een ondersteunende groepsdynamiek. Ik organiseer deze workshops omdat ik geloof dat Bewust-Zijn niet alleen persoonlijk, maar ook collectief kan zijn. Je start met twee dagen online voordat je de twee Live dagen ingaat. Daarna heb je nog een online afsluitdag.

Het Pad naar Vrijheid

De vijfdaagse workshop ‘Goed Voelen na een Scheiding’ is ontworpen om je te helpen niet alleen te overleven, maar te gedijen na een scheiding. Door Bewust te worden van je energetische lading en emotionele blokkades aan te pakken, creëer je ruimte voor persoonlijke groei en een nieuwe start.

Wil jij Deelnemen

Ben jij klaar voor deze reis naar vrijheid? Er is maar plek voor 10 tot 15 gemotiveerde individuen die willen deelnemen aan deze vijfdaagse workshop.

Waarom? Omdat ik geloof in de kracht van Bewustwording en Welzijn na een scheiding. Als jij hetzelfde voelt, is dit jouw uitnodiging om mee te doen aan deze transformerende ervaring.

Mijn Standpunt over Bewustzijn en Welzijn

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om Bewust te zijn en onze emoties serieus te nemen, vooral na een scheiding. Ons energetisch systeem heeft meer invloed op ons dagelijks leven dan we ons vaak realiseren. Daarom streven we ernaar om in contact te komen met deze innerlijke dimensie en het belang van Bewust-Zijn te benadrukken.

Als je dit leest en voelt dat het resoneert, dan is dit jouw uitnodiging om deel te nemen aan onze vijfdaagse workshop ‘Goed Voelen na een Scheiding’.

Laten we samen op weg gaan naar een leven vol Vrijheid, Groei en Bewust-Zijn.

Een mindset is blijvend

Een goed begin

Wat levert Energetische Bevrijding op?

Innerlijke Rust en Balans: Leer hoe je emotionele bagage kunt loslaten en een diepgaand gevoel van innerlijke rust kunt ervaren.

🌱 Persoonlijke Groei: Ontwikkel jezelf op fysiek, mentaal en spiritueel niveau voor een krachtige en positieve transformatie.

🔗 Energetische Ontbinding: Begrijp en laat de energetische banden na een scheiding los, waardoor je ruimte creëert voor nieuwe mogelijkheden.

🚀 Zelfliefde en Zelfvertrouwen: Omarm jouw unieke kracht en herontdek jouw eigenwaarde voor een zelfverzekerdere versie van jezelf.

Een mindset is een keuze

Start  goed

Een Diepgaande Verkenning van Jouw Innerlijke Dimensies:

Het is een reis die niet alleen je fysieke lichaam betreft, maar ook de diepten van je zielenzijn en de uitgestrektheid van het universele netwerk. Deze vijfdaagse workshop ‘Goed Voelen na Scheiding’ is geen passieve ervaring; het is een samenwerking tussen jou, je essentie en de kosmische energieën om je heen.

Wat Kun Je Verwachten?

Deze unieke vijfdaagse workshop is een diepgaande reis naar zelfontdekking, heling en vernieuwing. Deze workshop is zorgvuldig ontworpen om je te begeleiden in een proces van diepe transformatie en bewustwording, gebruikmakend van een breed scala aan krachtige technieken en praktijken. Hier is wat je kunt verwachten van deze bijzondere ervaring:

Opstellingen

We duiken in de wereld van systemische opstellingen, een krachtige methode om inzicht te krijgen in de onzichtbare dynamieken van je leven. Door opstellingen verkennen we de diepere lagen van jouw persoonlijke relaties, patronen, en blokkades, waardoor ruimte wordt gecreëerd voor heling en verandering.

De Rite van de Baarmoeder

Een heilige ceremonie die geworteld is in oude wijsheid, bedoeld om de vrouwelijke kracht binnen elk van ons te helen en te herstellen, ongeacht gender. Deze rite markeert een pad van bevrijding van angst en een herverbinding met de krachtige, scheppende energie van het leven.

Energetische Ontkoppeling

Een proces van loslaten en vernieuwen, waarbij we energetische verbindingen die niet langer dienen, zorgvuldig en liefdevol ontkoppelen. Dit bevrijdt je van oude patronen en opent de deur naar nieuwe mogelijkheden en energieën in je leven.

Fysieke Oefeningen

We integreren lichaamswerk en beweging om de connectie tussen lichaam en geest te versterken. Deze oefeningen zijn ontworpen om je energie te laten stromen, spanningen te verlichten en je algehele welzijn te verbeteren.

Mindfulness en Meditaties

Door mindfulness en geleide meditaties nodigen we je uit om aanwezig te zijn in het moment. Deze praktijken helpen je om je Bewust-Zijn te vergroten, innerlijke rust te vinden en een diepere verbinding met jezelf en je omgeving te ontwikkelen.

Verbinding als Individu

Een van de meest krachtige aspecten van deze workshop is de kans om te verbinden met gelijkgestemden. Samen vormen we een ondersteunende gemeenschap waarin iedereen wordt gezien en gehoord. Deze verbinding als individuen verrijkt jouw persoonlijke ervaring en ondersteunt je groei en ontwikkeling.

Deze vijfdaagse workshop biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je wordt uitgenodigd om te verkennen, te helen en te groeien. Het is een plek waar je kunt leren om volledig in je kracht te staan, vrij van het verleden en open voor de toekomst.

Of je nu op zoek bent naar persoonlijke heling, spirituele groei of een dieper begrip van jezelf en je plaats in de wereld, deze workshop biedt de tools, kennis en gemeenschap om je te begeleiden op jouw pad.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen deze transformatieve reis te ondernemen.

Jij in het Licht van Bewust-Zijn:

Jouw compleetheid staat centraal. Je bent niet alleen je fysieke lichaam; je bent ook een samensmelting van gedachten, emoties, en verbondenheid met het grotere geheel. Draag comfortabele kleding, wikkel jezelf in een warme omslagdoek of deken – wat jou een gevoel van geborgenheid geeft.

Mindset, Empowerment en Licht:

We onderzoeken samen jouw gedachtepatronen, vanuit een plek van liefde en zelfcompassie. Door ze in het licht te zetten, creëren we ruimte en bewegingsvrijheid in jouw levensflow. Het doel is niet om iets weg te duwen, maar om het te omarmen en te transformeren.

Wat Jij Meebrengt:

Alleen jij weet wat in jouw hart en ziel resoneert. Breng datgene wat jou comfort geeft –  een notitieboekje voor inzichten, een open geest en het verlangen om Bewust te worden van wat er binnenin jou leeft.

Wat Wij Bieden:

Voor drinken wordt gezorgd tijdens de twee Live dagen en we voorzien beide dagen in een heerlijke lunch. We willen dat je je ondergedompeld voelt in een omgeving van zorgzaamheid en voedende energie.

De drie Online dagen kan je in je eigen tijd oppakken en doorlopen.

Ben Je Klaar voor Deze Innerlijke Reis?

Als je klaar bent om Bewust-Zijn te omarmen, onverwerkte emoties los te laten en energetische bevrijding te ervaren, is deze vijfdaagse workshop jouw uitnodiging.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou de diepten van bewustzijn te verkennen en een nieuw begin te creëren. 🌟

GEEF JEZELF DE VRIJHEID

Een Vrij en Schone (Door)Start

🌈 Jouw Verlangen als Onze Drijfveer

We begrijpen dat na een scheiding het verlangen naar bevrijding en een frisse start zo ontzettend belangrijk is.

Daarom heb ik met heel mijn hart de  “Goed Voelen na een Scheiding” workshop ontworpen. Deze is speciaal gemaakt om jou te ondersteunen en te begeleiden naar een leven vol potentieel en welzijn.

📆 Reserveer Jouw Plek Nu!

Voel je die kriebels? Het is tijd om die eerste stap te zetten naar de nieuwe jij. Reserveer nu je plek voor deze workshop vol transformationele vibes. Pak die kans om jezelf te bevrijden en de kracht en mogelijkheden in jezelf te ontdekken.

💡 Wat Mag Je Verwachten?

De twee volledige Live dagen, inclusief lunch, vinden plaats op een prachtige locatie in Vogelenzang, Noord-Holland.

De drie Online Dagen kan je in je eigen tijd en op jou moment volgen!

We duiken diep in fysieke oefeningen, mindset-training en energetisch werk. Deze dagen zijn gevuld met waardevolle inzichten en positieve energie die je leven kunnen veranderen.

🚀 Investering in Jezelf: 888 euro

Voor deze investering ontvang je niet alleen vijf waardevolle dagen, het is een investering in jouw welzijn en levenspad. De prijs is inclusief lunch, koffie en thee op beide Live dagen.

🌟 Belangrijk om te Weten:

De twee Live dagen zijn van 11:00 uur tot 16:00 uur. We raden aan deze dagen vrij te houden in je agenda, zodat je optimaal kunt profiteren van de energie en inzichten die tijdens de workshop worden gedeeld.

De twee online dagen ervoor en de laatste online dag, na de twee live dagen, kan je in je eigen tijd oppakken. Wel is het voor je eigen volledigheid fijn om deze ook echt helemaal te doorlopen, naast de twee Live dagen. 

📩 Aanmelden en Vragen:

Heb je nog vragen of wil je je direct aanmelden? Stuur een bericht via info@livinglightlife.nl

Wacht niet te lang, want zodra de groep vol is, is ‘ie vol. Dit is jouw moment om aan boord te springen bij deze reis van zelfontdekking en bevrijding.

Kijk ernaar uit om samen met jou deze prachtige beweging te maken. ✨

Heb je een vraag?

Laat het mij weten